0
Geen producten in het wagentje.

VGL Racing –2018 extra gesmeerd dankzij nieuwe hoofdsponsor

  • Geplaatst door: Admin

VGL Racing heeft een dijk van een seizoen achter de rug. Vooropgestelde doelen zijn gerealiseerd. Het verbeterpotentieel is in kaart gebracht. De uitstraling van het team zit perfect. En … de respons vanuit uiteenlopende hoeken is héél positief. Daarom kijkt VGL Racing enthousiast terug en nog enthousiaster vooruit. Dankzij een nieuwe sponsor en goed doordachte verbeteringen wordt 2018 nog succesvoller.

Maximaal seizoensrendement

Patrick Lefèvre, teameigenaar VGL Racing: “2017 is het beste seizoen van de afgelopen vier jaar. Zelfs zonder podium tijdens de 24 uur. De vierde plaats in de Belcar 3-klasse is in ieder geval een fantastisch resultaat. Want de eindstreep halen is in Zolder al een uitdaging op zich. Daarom is die hoge plek een waardevolle bekroning van onze aanpak, strategie en regelmatigheid.”

Goed voorbereid richting 2018
Kelly Van Gansen, mede-teameigenaar VGL Racing: “Onze derde plaats in de algemene Belcar 3-eindstand is de kers op de taart. Dé trigger voor het team om meteen het nieuwe seizoen voor te bereiden. Een moeilijk seizoen. Want de GT4-wagens en de betrouwbare BMW M235i’s leggen de lat hoog. Al hebben we onze snelheid alvast mee. Vier poleposities in vijf wedstrijden … die rij je niet toevallig bij elkaar. Daarom focussen we bewust op de betrouwbaarheid van onze mechanische onderdelen. Krijgen we die goed? Dan zitten er podiumplaatsen aan te komen.”

Nieuwe impuls en gevestigde waarde

Xenum, Power of Technology is de nieuwe hoofdsponsor van VGL Racing. Sinds 2005 produceert en verdeelt Xenum smeermiddelen. Zó goed dat het snel groeide in een competitieve markt. Voor Xenum is elk smeerproduct een slimme mix tussen content en verleiding. Om te tonen wat dat precies is, komt de uitstraling van VGL Racing als geroepen. Tegelijk blijft EQIN ook aan boord, maar iets minder prominent dan tijdens de afgelopen seizoenen. Perfecte cocktail tussen een nieuwkomer en een gewaardeerde vertrouweling.

Ontdek alle (plannings)details en nieuwigheden begin maart 2018 tijdens de jaarlijkse persvoorstelling.

Auteur: Admin

Geef een reactie